Jackor

Jackor
We can't find products matching the selection.

Jackor för damer – som fulländar din look

Du bär din jacka varje dag. Därför bör din jacka naturligtvis vara praktisk och hålla dig torr och varm – men en jacka är mer än så. Rätt jacka fulländar din look. Eftersom du använder din jacka varje dag är det viktigt att hitta en som passar resten av dina kläder –  men som dessutom kan både klä upp och ner dig beroende på tillfället. Med en jeansjacka kan du exempelvis göra din outfit mer avslappnad. En dunjacka kan göra din look mer stilsäker och praktisk. Matcha din jacka med sneakers, sweatpants, en klänning eller t-shirt – och skapa den look du vill ha

Jackor som passar alla årstider

Oavsett om det är vinter eller sommartid så är det tid för jackor. Från de svala blåsiga höstdagarna till varma sommarkvällar – jackan är en fast följeslagare och därför ett absolut måste i alla garderober. Det finns olika jackor för damer och hos Kappa hittar du minst två stilsäkra klassiker. 

Jeansjackan har under senare åren fått en renässans i modevärlden, även om den aldrig riktigt var borta från modescenen. Denim- eller cowboytyg är hållbara material, därför blir din jeansjacka bara snyggare och snyggare med åren. 

Det snabbt skiftande svenska vädret kräver att du har en vindtät och varm jacka. Hos Kappa går praktikalitet och stil hand i hand med våra dunjackor. Välj en kort eller lång modell så ser du cool ut hela tiden samtidigt som du håller dig varm. 

Jackor från Kappa är av hög kvalitet

Hos Kappa hittar du alltid ett stort utbud av jackor för kvinnor som både tillåter dig att vara trendig och varm. Vi fokuserar alltid på att ta fram kreativa kollektioner med hög kvalitet och som passar din livsstil. Så oavsett om du letar efter kläder att ha på dig på jobbet, när du sportar eller på fritiden – har Kappa alltid något för dig.