Sneakers

Sneakers

8 Items

per page
Set Descending Direction

8 Items

per page
Set Descending Direction

Sneakers för damer, som passar till allt

Det är sant det man brukar säga: man kan aldrig ha för många skor och framförallt inte för många sneakers. För en tid sen var sneakers något man enbart hade på sig när man tränade eller promenerade. Lyckligtvis är detta inte fallet idag – utan idag kan man ha sneakers till allt. Matcha dina sneakers med en t-shirt eller en polotröja och slitna jeans, sportiga sweatpants eller en snygg klänning. Det finns inga regler. Men en sak kan du vara säker på – dina sneakers tar dig igenom dagen på ett bekvämt sätt samtidigt som du ser riktigt snygg ut. 

Vita sneakers – en äkta klassiker 

Sneakers, gympaskor eller tennisskor är alla namn på sneakers – vilket vittnar om att det ursprungligen är en sportsko. De är både platta och mjuka och därför är de bra att både springa, gå och hoppa i. Idag äger nästan alla minst ett eller två par sneakers. Finns det några sneakers som är bättre än andra? Vi tycker att alla sneakers är trevliga, men om vi skulle vara tvungna att välja ett par så skulle det nog ändå vara ett par klassiska vita sneakers. Ett par vita sneakers passar till – även om det är viktigt att komma ihåg att det behövs rengöras för att hållas snygga

 

När bekvämlighet och stil faller samman 

Som kvinna vet du att snygga skor kan göra riktigt ont för fötterna efter en dags promenad eller kväll på dansgolvet.  Detta är inte fallet med sneakers. De är därför sneakers är den perfekta matchningen mellan bekvämlighet och design. Med sina mjuka sulor, runda framfötter och andningsbara material är de bekväma att bära både hela dagen och natten samtidigt som du fortfarande kan känna dig riktigt snygg. 

 

Sneakers från Kappa

Kappa förenar sportswear och streetwear på allra bästa möjliga vis. Så oavsett om du letar efter skor för löprundan eller shoppingturen har Kappa ett bra utbud att välja mellan. Välj vita för en klassisk look, eller en stark färg för en wow-effekt. Vad du än letar efter, har Kappa några sneakers för dig.