Mjukisbyxor

Mjukisbyxor
We can't find products matching the selection.

Sweatpants för herrar

För vissa män sweatpants bara något som de har på sig när de springer eller utövar sport. För andra är det en given del av hemmastassen. Det första många gör när de kommer hem från jobbet eller skolan är att byta ut sin obekväma jeans eller kostymbyxor mot mjuka och rymliga joggingbyxor. Vi på Kappa tror att sweatpants kan användas i massa fler situationer än under träningspasset eller tv-kvällen – därför hittar du alltid ett stort utbud av jogginbyxor för herrar här i vår webbshop.  

Haka på athleisure-trenden

Athleisure är en sammansättning av de engelska orden för friidrott och avkoppling (friidrott och fritid) och är en trend som kombinerar sportelement med urbana modetrender – på så sätt kan du bära kläderna vid andra tillfällen än sport och träning. Dessa typer av kläder passar perfekt för de som gillar bekväma och snygga kläder men som samtidigt inte kanske tränar till en ironman eller går till gymmet varje dag. Athleisure-kläder blir bara populärare och populärare – och självklart erbjuder Kappa ett stort utbud av shorts, tracksuits, sneakers och polotröjor. 

Vad är skillnaden på joggingbyxor, sweatpants och träningsbyxor för herrar? 

Kärt barn har många namn – och detta är också fallet med joggingbyxor. Gemensamt för de tre namnen är att du kan bära dem till träning. Men joggingbyxor har fått sitt namn efter jogging, som blev populärt på 70-talet. De är ofta tillverkade av lycra eller en blandning av polyester och bomull. Sweatpants är vanligtvis något lösare i designen och är gjorda av tjockare bomullstyg.

Kappas sportswear för damer 

Sportswear passar både män och kvinnor. För vem behöver inte bekväma kläder till träningspasset eller dagens sysslor? Hos Kappa hittar du därför självklart även ett stort utbud av sportkläder för kvinnor.