Shorts

Shorts

11 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Shorts seaside, Auth. Agius
  Shorts seaside, Auth. Agius blue
  Regular Price 500,00 SEK As low as 199,00 SEK
 2. Shorts seaside, Auth. Agius
  Shorts seaside, Auth. Agius pink
  Regular Price 500,00 SEK As low as 199,00 SEK
 3. Shorts, Auth. Cole
  Shorts, Auth. Cole black
  As low as 550,00 SEK
 4. Shorts, Auth. Cole
  Shorts, Auth. Cole white
  As low as 550,00 SEK
 5. Shorts, Auth. Baox
  Shorts, Auth. Baox black
  As low as 550,00 SEK
 6. Swim Shorts, Zolg
  Swim Shorts, Zolg black
  As low as 350,00 SEK
 7. Swim Shorts, Zolg
  Swim Shorts, Zolg blue
  As low as 350,00 SEK
 8. Swim Shorts, Zolg
  Swim Shorts, Zolg orange
  As low as 350,00 SEK
 9. Swim Shorts, Zolg
  Swim Shorts, Zolg green
  As low as 350,00 SEK

11 Items

per page
Set Descending Direction

Shorts för herrar

Shorts är inte bara shorts. Som man kan du välja mellan massa olika typer och material, alltifrån denim till lycra. De finns i massa olika färger och snitt. Du kan dessutom välja långa shorts eller lika korta shorts som det svenska landslaget bar under 80-talet. Vad du väljer – är upp till dig. Hos Kappa erbjuder vi alltid ett stort utbud av shorts med hög kvalitet. 

Shorts för sport och sommar

Shorts handlar inte bara om korta byxor. Vissa tror kanske att shorts bara är till för träning eller är ett alternativ till långa byxor –  men det är inte sant. Shorts gör att du enkelt kan röra dig utan att du har något som stoppar dig. De är dessutom perfekta att använda när temperaturen blir varmare eller när du ska träna på gymmet eller i idrottshallen. Shortsen ger dina ben och kropp luft och svalkar dig så att du kan prestera ännu bättre samtidigt som de gör din sport- eller sommarlook ännu snyggare. 

Styla dina shorts som du vill

På vissa arbetsplatser får man inte ha på sig shorts, då det inte anses som tillräckligt formellt. Lyckligtvis håller denna oskrivna regel på att ändras och idag kan du enkelt bära ett par när du ska till skolan, studion eller kontoret. Styla dem med t-shirts, polo-tröjor, sweatshirts eller sneakers och få en stilren och avslappnad look. Möjligheterna är många och reglerna är få – så styla din outfits som du vill. 

Kappa förenar sportswear och streetwear

Kappar tar det bästa från sportswear och streetwear. Kläderna är gjorda av sköna material som låter huden andas när du tränar hårt samtidigt som designen är läcker och gör att du kan se snygg ut varje dag. Vad du än behöver kan du hitta något som passar dig i vårt stora utbud av kläder och skor med hög kvalitet. 

 

Hello and welcome to Kappa Nordic, do you want to switch to your local site with local prices?