Sweatshirts & Hoodies

Sweatshirts & Hoodies
We can't find products matching the selection.

Styla din sweatshirt eller hoodie precis som du vill 

Ett klädesplagg – oändliga möjligheter. En sweatshirt passar till allt och är därför en av de mest populära klädesplaggen i varje mans garderob. Styla din Kappa sweatshirt med jeans eller chinos om du ska till kontoret och vill ha en avslappnad look, eller gå i streetwear och matcha med ett par joggingbyxor eller shorts för en mer sportig stil. Huvtröjor passar till allt – du kan därför alltid vara redo för en dag på jobbet, i studion, skolan, gymmet eller soffan. 

Hoodies är bekväma och mångsidiga

Sweatshirt, hoodie, luvtröja eller huvtröja – denna bekväma tröja har många namn, vilket bevisar hur mångsidig den är. Välj en hoodie med luva med eller utan framficka, eller med eller utan dragkedja fram. Alternativen är många, du kan därför alltid hitta en hoodie som passar just dina behov. Oavsett vilken typ du väljer, är hoodies kärnelement i varje mans garderob – och något som du alltid vill ha på dig. 

Vad har sweatshirts med svett att göra? 

Vissa hävdar att historien om hoodies går hela vägen tillbaka till de medeltida munkarnas kläder, men den moderna hoodien uppfanns i början av 1900-talet. I början av 1900-talet fanns det nämligen inga bomullströjor utan krage att utöva sport i. Det engelska ordet svett finns därför i namnet för hoodien då bomullstyget absorberade idrottarnas svett. På 1960-talet började trenden att ha logotyper på framsidan av hoodies. Än idag är denna trend stor – och vi på Kappa visar stolt upp vår ikoniska logotyp på våra sweatshirts. Vår ikoniska logotyp, med en man och kvinna som sitter rygg mot rygg, symboliserar rättvisa och ömsesidighet.  

Sportswear och streetwear med hög kvalitet 

När du köper din streetwear och sportswear hos Kappa, får du kläder som du kan matcha till allt. Hos Kappa hittar du shorts, tracksuits och sneakers. Med sina norditalienska rötter garanterar Kappa spännande mönster och hög kvalitet som passar till din vardag.