T-shirts

T-shirts

Items 1-30 of 49

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Logo Coly, T-Shirt
  Logo Coly, T-Shirt Grön
  As low as 170,00 SEK
 2. Logo Coly, T-Shirt
  Logo Coly, T-Shirt Svart
  As low as 170,00 SEK
 3. Tank S/L, Gatan
  Tank S/L, Gatan Vit
  As low as 250,00 SEK
 4. Tank S/L, Gatan
  Tank S/L, Gatan Svart
  As low as 250,00 SEK
 5. Tank S/L, Gatan
  Tank S/L, Gatan Svart
  As low as 250,00 SEK

Items 1-30 of 49

Page
per page
Set Descending Direction

T-shirts: ett baselement i din garderob

Oavsett vilken stil du har – behöver du alltid t-shirts. T-shirten, som är namngiven efter alfabetets 20:e bokstav, passar till allt och är skön att använda både under varma sommardagar eller som ett extra lager under sweatshirten. Det är därför inte konstigt att t-shirten utgör en stor del av de flestas garderober – och du bör alltid ha åtminstone en handfull redo i ditt skåp. 

Välj en kortärmad eller långärmad t-shirt eller både och 

På jobbet, i skolan eller till träningen – oavsett vad du ska göra, passar alltid en t-shirt. Hos Kappa hittar du ett stort utbud av t-shirts för herrar som både kan användas professionellt, privat eller till träning. Välj mellan flera olika snitt, färger och tryck. Du kan dessutom även välja om du vill ha kort eller långärmade t-shirts. På så sätt kan du alltid vara rätt klädd för dagens aktiviteter. 

Från den klassiska vita t-shirten till starkt färgglada

T-shirten har blivit kallad modets svar på Big Mac. Den är å enda sidan ett enkelt klädesplagg – men den rymmer samtidigt oändligt med möjligheter - även som personliga jobbannonser. En t-shirt passar till de flesta tillfällena. T-shirten passar perfekt till en ledig dag, till den nystrukna skjortan eller till din snygga kostym. Den klassiska vita t-shirten passar till allt, samtidigt som du ger din outfit power med en t-shirt med starka färger, en iögonfallande logotyp eller ett snyggt tryck. 

T-shirts för herrar – som passar till allt 

Hos Kappa hittar du både streetwear och sportkläder för alla smaker i kreativa mönster och med    hög kvalitet. Matcha din t-shirt med shorts och sneakers under varma dagar, eller gå all-in för den sportiga looken med sweatpants. Oavsett vad du matchar din t-shirt med, erbjuder Kappa dig ett stort utbud med hög kvalitet.