Tracksuit

Tracksuit
We can't find products matching the selection.

Tracksuit för herrar 

Tracksuits består av träningsjackor och byxor tillverkade i mjukt andningsbart material. Setet började som en löparset men blev snabbt även populärt utanför löparspåret. Oavsett om du ska iväg och träna eller bara ta det lugnt hemma, är tracksuiten perfekt då den både är bekväm och gör att du ser cool ut. Matcha din tracksuit med sneakers, en t-shirt eller en polotröja för en cool och casual look, eller så kan du välja att se kaxig ut och använda den med ett par läderstövlar. 

Tracksuits är trendigt 

Borta är de tider då tracksuits nedlåtande blev kallade för campingkläder eller något som enbart var till för idrottare som var iförda landets färger för att delta i de olympiska spelens öppningsceremoni. Välkommen till 2020-talet, där tracksuits är något bland det coolaste och mest bekväma man kan använda och något som dessutom stjärnor som Pharrell William och Rihanna ofta upptäcks i. Så, vilken kostym väljer du? 

Tracksuits för damer 

Tracksuiten är också något damer – eftersom alla tycker om kläder som både bekväma och som dessutom har hög kvalitet och snygg design. Mixa och matcha din tracksuits så att du är 100% färgkoordinerad eller var lite mer funky och ha över- och underdelen i olika mönster och färger. Klä upp din outfit med ett par höga stiletter, söta loafers eller snygga sandaler. Oavsett vad du väljer, kan du alltid hitta en läcker tracksuit i Kappas webbshop. 

Sportswear och streetwear från Kappa

Med tracksuits från Kappa får du ett set med kläder med innovativ design som är gjord för att passa dig och din vardag. Tack vare våra italienska rötter ser vi till att du alltid har ett stort utbud att välja mellan när du ska hitta din nästa tracksuits från en av våra kreativa kollektioner.