Om KAPPA

 

KAPPA - italiensk design med fokus på kreativa kollektioner, modern livsstil och god kvalitet.

Kappa är en del av BasicNet-gruppen som äger Robe di Kappa, K-Way, Superga, Sabelt, Briko och Jesus Jeans.

KAPPA har funnits sedan 1967, men företagets historia går hela vägen tillbaka till 1916, med början av produktion av strumpor. Kappas ikoniska logotyp, två personer som sitter rygg mot rygg, står för ömsesidig rättvisa och erkännande av män och kvinnor i idrott och vardag.

Under åren har Kappa klätt upp några av världens största fotbollsklubbar och idrottsstjärnor. Sponsringsavtal inleddes med Juventus på 1970-talet, och många andra sponsoravtal i fotboll följde: AC Milan, Roma, Ajax Amsterdam, Paris S.G., Werder Bremen, FCK och många fler.

Kappa är idag både ett sport och streetwear märke och Kappas stilrena kollektioner gör det möjligt att kombinera på många olika sätt och i olika stilar. Den innovativa designen hämtar inspiration från norra italienska rötter och fokuserar alltid på god kvalitet och modern stil med olika former, färger och material.

Genom samarbete med fantastiska designers som Marcelo Burlon håller Kappa sig alltid uppdaterad med dagens mode och trender och skapar modernt utseende.

 

Hello and welcome to Kappa Nordic, do you want to switch to your local site with local prices?